Sérum Douceur Leave-in Conditioner 150ml

 26,95

Hydrateert onmiddellijk en herstelt beschadigd haar zonder uitspoelen.

  • Binnen 4 dagen geleverd
  • EAN: 3700616302013 Categories: , ,

    Hydrateert onmiddellijk en herstelt beschadigd haar zonder uitspoelen. Ontwart en maakt het haar glad, vult imperfecties in de haarvezel op, en houdt het haar langdurig zacht.

    Gebruiksaanwijzing: Na het wassen, op handdoekdroog haar, breng je twee pompjes product aan op de lengtes en punten. Ontwar en style je haar. Dit product is geconcentreerd en zuinig in gebruik, maar kan het haar verzwaren als je te veel gebruikt.

    Belangrijkste actieve ingrediënten:

    – Glycerine: Hydrateert en verzacht, waardoor het haar zijdezacht wordt en kracht en flexibiliteit krijgt.

    – Kokosolie: Rijk aan laurinezuur, het dringt diep door in de haarvezel en voedt intensief, versterkt het haar, beschermt de hoofdhuid en geeft het haar een zijdezachte glans. Ideaal voor zeer droog en broos haar.

    – Squalaan en plantaardige wassen: Filmvormende, olieachtige actieve ingrediënten afkomstig van olijfolie. Ze hydrateren, verzachten en beschermen tegen uitdroging. Ze omhullen de haarvezel en beschermen het haar.

    Verkoopargument: Helpt bij het gladstrijken van de haarschubben voor het föhnen of stylen, en laat bij dagelijks gebruik een “zijdezachte touch” achter op het haar.

    Ingrediënten:

    Aqua, Aloë Barbadensis Extract*, Simmondsia Chinensis Zaadolie*, Betaine, Glycerine, Acacia Decurrens/Jojoba/Zonnebloemzaadwas/Polyglyceryl-3 Esters, Kokosnootolie*, Polyglyceryl-6 Distearaat, Squalaan, Parfum, Benzyl Alcohol, Microkristallijne Cellulose, Cetearyl Alcohol, Tocoferol, Coco-Glucoside, Xanthaangom, Cellulosegom, Dehydroazijnzuur, Geraniol, Natriumhyaluronaat, Linalool, Benzylbenzoaat, Farnesol, Citral.

    99,2% natuurlijke ingrediënten & 27,22% biologische ingrediënten.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Sérum Douceur Leave-in Conditioner 150ml”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *